Drømmer du om at worldschoole?

Sådan kommer du i gang. 

At rejse på fuld tid er ikke umuligt. Vi gør det og du kan også gøre det.

Vi har lavet et kursus til dig der drømmer om at rejse på fuld tid med dine børn.

Kurset forløber over 3 dage hvor vi hjælper dig i gang med at leve drømmen. 

I dette Live Online kursus deler vi ud af vores mangeårige erfaring som nomader og unschoolere. 

Få pladser - book din plads nu!
luna-rejsebillede

Kurset finder sted over 3 dage i juni

Sæt kryds i kalenderen.

Fredag den 10. juni - kl 19.30-21.30

Hvad er worldschooling?

 • Forskellige rejsemodeller
 • Verden er dit klasseværelse
 • Worldschooling teori og praksis
 • Refleksioner over begreberne: skole, rejse, ferie, læring, potentiale og virkelighed.

Lørdag den 11. juni - kl 10-12

Praktisk: Sådan gør du

 • Hvordan gør man i praksis?
 • Hvordan får man RÅD til det?
 • Stil alle dine praktiske spørgsmål


Søndag den 12. juni - kl 10-12

Rejsefortællinger

 • Historier fra den virkelige verden: Ting der er sket, opklaret, overlevet, udforsket, lært og lært igen. Cecilie og Luna fortæller deres meget forskellige historier som omrejsende mødre på fuld tid.
 • Der er rigeligt plads til spørgsmål.

Mød dine undervisere

Cecilie og Luna har hjulpet hundredevis af familier der gerne vil leve på en ny måde i overensstemmelse med deres værdier og i frihed med deres børn. Cecilie og Luna deler ud af deres erfaringer via workshops, coaching, samtaler, blogindlæg, podcasts samt på Facebook og Instagram. Luna skriver under Et Liv i Frihed og Cecilie skriver under Worldschooling Nomads. 

Her er de for første gang sammen. Og du kan opleve dem på tæt hold.

Luna Maj

Et Liv i Frihed

Alenemor til fire hjemmeunderviste børn på 21, 17, 14 og 11 år.

I 2016 solgte vi alt og flyttede til Paris i tre måneder. Det blev startskuddet på flere år som familie på farten, og vi er bestemt ikke færdige med at rejse verden rundt endnu! 

Jeg er nok lidt af et sort får, hvad angår at mene og gøre alt det rigtige og “passe ind” i samfundet. Fra jeg var helt ung har jeg bevidst valgt at prioritere TID over penge, og har derfor aldrig fulgt den slagne vej med uddannelse og karriere. 

I stedet har jeg haft et hav af forskellige freelance- og vikarjobs, som jeg har kombineret med at være "hjemmegående" og fuldtidsmor. I dag er jeg selvstændig, og lever blandt andet af at holde foredrag og workshops om unschooling. 

Min erfaring – og mit motto – er at hvor der er vilje er der en vej og når det brænder på, så er der ‘nogen deroppe’ der har styr på skidtet, og brikkerne plejer at falde på plads, hvis vi ellers lige kan finde ud af at slippe kontrolbehovet og give livet plads til at udfolde sig.

Du er velkommen til at læse med på min blog hvor jeg skriver om vores rejser og det skolefrie liv.

Cecilie Conrad

Worldschooling Nomads

Mor til fire børn på 22, 16, 13 og 10 år. Jeg har af en unschooler at være gået vildt meget i skole: 23 år i træk endte i en kandidatgrad i psykologi fra Københavns universitet.

Da jeg blev mor, viste det sig dog tydeligt at jeg ville noget andet. Jeg ville være der for mine børn og efter at jeg overlevede en kræftsygdom blev det valg endnu skarpere. 

Nu rejser jeg på fuld tid med min familie i en stor og skør verden. Et af mine børn er flyttet hjemmefra, de tre andre kan ikke få nok af den store vide verden, og vi lever et eventyrligt liv i skøn samklang. 

Jeg har valgt at gøre noget "anderledes" med mit liv, og det kræver helt klart mod at leve udenfor normer og forventninger. Det har lært mig at tænke og mærke grundigt hvad der er vigtigt, og at turde leve på disse værdier. 

Einstein siger klogt: ”The intuitive mind is the sacred gift, and the rational mind is a faithful servant”. Det tør jeg godt tro på. Jeg tror ikke meget på politik og polimik, på snak og principper. Jeg tror på det virkelige levede liv, øjeblikkene, hverdagene, virkeligheden. 

Jeg deler det, jeg ved på blog og social media og via personlig rådgivning og kurser, fordi jeg gerne vil dele ud af alt det, vi har lært om livet udenfor hamsterhjulet og dermed gøre vejen lettere for andre. Jeg skriver på bloggen om alt hvad der sker, alt hvad vi lærer og om den verden, der findes udenfor hamsterhjulet. 

CURSUTECA

“Tak for din tid og dine tanker, som allerede har rykket gevaldigt ved dagsordenen herhjemme. Jeg er glad for, at vi fandt dig.”

Har modtaget coaching af Cecilie

Sådan deltager du i kurset
alle kan være med og det er ligemeget hvor du er i livet

Tilmelding

Der er begrænsede pladser. Vi vil gerne kunne svare på alle spørgsmål, så vi holder det hele småt. Der er kun 12 pladser på hver kursusdag, så skynd dig at sikre dig din billet. 

Bekræftelse

Når du har tilmeldt dig modtager du en bekræftelse på e-mail med yderligere information og et par worksheets du kan se på, hvis du ikke kan vente med at komme i gang. 

Log ind og læn dig tilbage 

Begge undervisere er hyggelige og underholdende og kan tale i timevis om deres livsstil. Har du spørgsmål, er der plads til at stille dem både undervejs og i en opsamling til sidst. 

Tusind, tusind tak for din hjælp og deling af viden.

CURSUTECA

“Der er så mange regler og kontrol omkring det at unschoole og vi syntes det var rigtig svært i forhold til den ledelse der var på den skole pigerne var tilknyttet. Det var utrolig heldigt, at vi fik kontakt med Luna, for hun har forståelsen for hvordan vi kunne definere børnenes skolegang uden pensum men gennem livslæring. Luna var guld værd da vi stod midt i stormen med den skoleledelse.”

Har fået coaching af Luna

CURSUTECA

“Det er altid både spændende og inspirerende at være på workshop hos Cecilie. Jeg har sjældent mødt mage til ildsjæl og fanebærer. Hun handler med hjertet (uden frygt!) og besidder et usædvanligt nærvær samt en spektakulær evne til at se klart. Hun er et af de mest ‘relevante’ og livskloge mennesker, jeg har mødt på børneområdet.”

Deltager i workshop hos Cecilie

CURSUTECA

“Tusinde, tusinde tak for din hjælp og deling af viden. Det har været super lærerigt for os, og vi har allerede haft en del samtaler og diskutioner over middagsbordet – også med mine brødre, som forholder sig en del mere konservativt og kritisk. Jeg skal også hilse fra min mor og sige, at oplæggene var på en meget behagelig og kærlig (hvis man kan sige det sådan) måde.”

Har fået coaching af Luna

Er det bare for meget, det hele? Hverdagen, madpakkerne, tidsfristerne, forældremøderne, støvsugeren, lektierne, skoletaskerne?

Tænker du nogle gange, at der kunne være en anden virkelighed? At du kunne slippe for at presse dig selv og dine børn, at du kunne løbe lidt mindre stærkt, eller måske endda slappe lidt af? At verden er større end pensum og weekendaftaler og hverdag? At sommerferien er for kort, livet for stort, kærligheden for vigtig? 

Undrer du dig over, hvorfor det er nødt til at være sådan, OM det er nødt til at være sådan? Ser du på sociale medier folk der bare rejser rundt med deres børn, folk der har bare tæer i december og ser ud som om de altid er det fedeste sted i verden? Tænker du at de må være millionærer og i øvrigt have superkræfter på en eller anden måde?

Så kom og vær med! Alle rejser starter med det første skridt, og du kan også begynde at finde DIN vej! Cecilie og Luna har begge rejst og rejst og rejst, og har begge en ordentlig håndfuld børn, og ingen af dem er født på et kongeslot. Frihed koster, og der ER sacrifices, men hvor der er vilje, er der også en vej.

Cecilie og Luna kan hjælpe dig med at finde ud af, hvor DIN vej begynder, og også hjælpe med at finde retningen: Hvor skal DU og din familie hen?

photo-1527236438218-d82077ae1f85

Du vil opdage at

heart
alle kan worldschoole
heart
det er ikke noget der er svært
heart
din drøm er lige så god som alle andres
heart
du kan altid finde en vej
heart
der er flere muligheder end man overhovedet kan forestille sig
heart
OG du vil have hørt en masse skøre røverhistorier fra det virkelige liv on the road

Rejs på fuld tid med din familie

Det er muligt.

Du kan gøre det

Vi hjælper dig i gang

Livet venter ikke.

Du har kun nuet.

Få det bedste ud af det!

CURSUTECA

“Jeg fik tilliden tilbage og mavefornemmelsen tilbage.

I det her liv møder vi så mange regler og løftede pegefingre, rammer og systemer – ofte stukket ud af forskellige autoriteter, som gør det helt svært at finde ud af, hvad der er op og ned.

Cecilie tar så bare livet: Ligefremt og lækkert og anskuer det fra en helt anden vinkel. Hun skriver, taler, rådgiver på en måde, som sætter mig i forbindelse med en gammel viden, en urkraft – en kærlighed dybt inde.

Og jeg bliver sikker på, at livet egentlig er ganske enkelt, at jeg inderst inde godt ved, hvilken vej, jeg skal gå. Livet er selvfølgelig ikke altid enkelt, men Cecilie gør det nu alligevel simpelt, får fjernet al støjen og givet mig tilliden og mavefornemmelsen tilbage.”

Har modtaget coaching af Cecilie

Hvad er worldschooling egentlig?

Worldschooling er det der sker, når børn lærer om verden ved at bevæge sig rundt i den! Simple as that. Dermed er det på sin vis en slags underkategori af unschooling, fordi det eneste du behøver for at worldschoole er tid og lyst.

Børn skal nok lære det de har brug for, når de har brug for det, og på den måde som passer til netop dem. Der er ingen grund til at planlægge, strukturere og formalisere processen, for den sker uanset hvad. Læring opstår helt naturligt gennem det levede liv. Hver eneste dag. Det er unschooling.

Tilføj et aspekt af eventyr og rejselyst, og du har worldschooling.

Hvor rejsen går hen er ikke så vigtigt. Man behøver ikke flyve om på den anden side af jorden, for at opleve noget. Det primære i worldschooling er at have TID til at gå på opdagelse i hverdagen, om det så er i Guatemala, i Sverige eller lige udenfor ens egen hoveddør.

OkayUnschooling1 - 1 (1)

Kurset finder sted over 3 dage

Du får det optimale udbytte ved at deltage alle 3 dage. Kurset er LIVE og og vi optager det ikke. Så kom og vær med. 

Dato og tid

 • Fredag den 10. juni - kl 19.30-21.30
 • Lørdag den 11. juni - kl 10-12
 • Søndag den 12. juni - kl 10-12

Hvor?

 • Online på Zoom
 • Du modtager link på email når du er tilmeldt

Spørg løs

 • Vi er her for at hjælpe dig så alle dagene vil indeholde en Q&A hvor du kan stille spørgsmål

Tak for tilliden

Ikke mange læser det hele af en side som denne. Tak fordi du hang på så længe. Vi vil vildt gerne fortælle og lære fra os og lytte til spørgsmål, så skynd dig at tilmelde dig - så ses vi i juni på zoom. 

Cecilie og Luna

photo-1497633762265-9d179a990aa6

Vælg hvordan du vil deltage!

Kurset finder sted over 3 dage i Juni:
Hvad er worldschooling? Fredag den 10. juni - kl 19.30-21.30 
Praktisk: Sådan kommer du i gang Lørdag den 11. juni - kl 10-12
Rejsefortællinger og Q&A Søndag den 12. juni - kl 10-12

1 dag

299 kr

Måske kan du ikke alle dage, eller måske er det kun nogle af emnerne der interesserer dig. Vi har derfor gjort det muligt for dig at nøjes en enkelt dag. 

Fredag den 10. juni

Lørdag den 11. juni

Søndag den 12. juni

- MEST POPULÆRE -

Alle 3 dage

897 kr
675 kr

Du sparer 25%

Du får mest ud af at deltage i kurset alle dage og dette er derfor også vores mest populære tilbud. 

Bliv klædt på til livet som worldschooler!

Bonuspakken

1250 kr

Med vores bonuspakke får du adgang til alle 3 dage, samt en privat mentor session hos enten Cecilie eller Luna.